snow camp donovaly

Snow kemp ve slovenských Donovalech je určen všem věkovým kategoriím, bez ohledu na pohlaví a schopnosti. Stačí jen mít chuť se něco nového přiučit a poznat nové lidi z různých koutů Čech a Slovenska.

Datum -
Místo Donovaly
Ubytování Hotel Vesel
Cena 6250 Kč
10% sleva pro každého, kdo se zůčastnil jakéhokoliv FsZOO kempu.
snow camp donovaly

Hlavní náplní kempu je kromě zábavy především skákání a jibbing. Tím vás povedou zkušení koučové, kteří mají s těmito sporty dlouholeté zkušenosti. Vaše výkony a chyby budou zaznamenávány na kameru a večer promítnuty a pečlivě probrány. Tím je dosaženo hodnotných výsledků, i v tak relativně krátké době, jako je 6 dní. Mimoto vás na kempu čeká spousta soutěží, přednášek, workshopů apod.

Účel kempu

Pro začátečníky – osvojení základů jízdy a osvojení základů freestylu. Pro pokročilé – navázání na nabyté zkušenosti, zdokonalení a progress. Poznání nových míst a lidí, spřízněných s freestylovými sporty, pro tvořivé možnost přiučit se něco o fotografování, střihu videa a grafice.

Sportovní vyžití

Kemp proběhne v Riders parku na Slovensku v Donovalech, nejlepším parku na Slovensku. Set-up snowparku bude aktualizován na stránkách Freeride v sekci Parks info.

Výbava

Snowboard, ski, klasická zimní výbava, doporučujeme chrániče kolen a helmu. Chata se nachází přímo v Donovalech a dá se dojet autem přímo před hlavní vchod.

Info a dotazy:

  • ČR: Honza „Pavouk“ Soused +420 608 072 647
  • SK: Jožo „Hiena“ Hrabina +421 (0) 917 381 037

E-mail: kempy@fszoo.net